Adrian Năstase marginalizat de PSD

Adrian Năstase
Adrian Năstase (Epoch Times România)

PSD nu va mai păstra funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional pentru fostul premier al României, Adrian Năstase, condamnat de două ori la închisoare pentru fapte de corupţie. Decizia a fost luată la şedinţa Comitetului Executiv Naţional care a început vineri, la Sinaia.

Premierul Victor Ponta a anunţat vineri că CExN a decis convocarea Consiliului Naţional în 20-21 martie, unde se vor organiza şi alegeri pentru funcţia de preşedinte al acestui for, funcţie care nu va mai fi păstrată în continuare pentru Adrian Năstase.

"Consiliul Naţional va alege un nou preşedinte. Am discutat cu domnul Năstase şi chiar domnia-sa mi-a spus că a înţeles gestul normal al nostru, de respect pentru ceea ce a făcut ca preşedinte al PSD şi ca prim-ministru însă, în momentul acesta, ca organizare, nu doar funcţia de preşedinte al Consiliului, ci şi activitatea departamentelor trebuie repornită pentru că se simte lipsa", a declarat Ponta, citat de Mediafax.

Decizia ca postul de preşedinte al Consiliului Naţional să nu mai fie păstrat pentru Năstase, care a fost nu doar premier, ci şi mentor spiritual al PSD, vine pe fundalul tentativelor social-democraţilor de a scăpa de imaginea de partid corupt şi comunist pe care o are în ochii electoratului.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră deFacebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne