Administraţia Prezidenţială: Informaţia vehiculată de domnul Dragnea nu este corectă!

Liviu Dragnea s-a plâns că cei ce au organizat conferinţa internaţională ce are loc la Cotroceni cu participarea reprezentanţilor Comisiei de la Veneţia, nu au organizat şi o întâlnire între Comisie şi CCR. Preşedinţia raspunde acuzaţiei.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

Informaţia vehiculată de Liviu Dragnea, conform căreia în programul evenimentului internaţional organizat joi şi vineri la Palatul Cotroceni nu a fost prevăzută şi o întâlnire între Comisia de la Veneţia şi Curtea Constituţională a României (CCR) nu este corectă, transmite Administraţia Prezidenţială.

"Din păcate, informaţia vehiculată de domnul Dragnea nu este corectă: preşedintele Comisiei de la Veneţia a avut ieri (joi — n.r.), la ora 12,00, o întâlnire cu preşedintele CCR, chiar la sediul Curţii. De asemenea, preşedintele CCR a fost invitat şi a participat la prima sesiune a conferinţei din după-amiaza zilei de joi, la care a luat cuvântul şi preşedintele Comisiei de la Veneţia", a precizat Administraţia Prezidenţială, pentru Agerpres.

Precizarea vine în contextul în care joi, liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat "foarte nemulţumit" de faptul că nu a fost prevăzută în programul evenimentului internaţional organizat joi şi vineri la Palatul Cotroceni şi o întâlnire între Comisia de la Veneţia şi Curtea Constituţională a României.

"Eu sunt foarte nemulţumit că cei care au organizat acest eveniment nu au prevăzut o întâlnire a Comisiei de la Veneţia cu CCR. Eu nu cred că este în regulă. Comisia de la Veneţia are ca atribuţii principale constituţiile din ţările respective. Faptul că au venit în România şi cei care au organizat nu s-au gândit să facă o întâlnire între Comisia de la Veneţia şi Curtea Constituţională din România nu e în regulă şi s-a pierdut un moment important", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne