Adie vânt de pace în PNL: Orban îl propune pe Rareş Bogdan prim-vicepreşedinte politic

Rares Bogdan si Ludovic Orban
Rares Bogdan si Ludovic Orban (Epoch Times România)

Europarlamentarul Rareş Bogdan va fi propus pentru funcţia de prim-vicepreşedinte politic al PNL de către preşedintele partidului, Ludovic Orban, demers ce reflectă o normalizare a relaţiei tensionate dintre cei doi.

În cadrul declaraţiilor de presă făcute luni, după şedinţa Biroului Executiv al PNL, Orban a anunţat că în şedinţa Consiliului Naţional din 8 august este prevăzută printre altele, pe ordinea de zi, alegerea unui prim-vicepreşedinte al partidului.

"În Biroul Executiv am luat decizia de a convoca Consiliul Naţional al PNL în data de 8 august la orele 16:00. Am stabilit ordinea de zi pentru acest Consiliu Naţional.

Printre punctele înscrise pe ordinea de zi sunt: raportul Biroului Executiv, raportul grupurilor parlamentare din Camera Deputaţilor, Senat şi din Parlamentul European, aprobarea integrării PACT (Partidul Acţiunea Civică a Tinerilor), condus de Sebastian Burduja, în cadrul PNL - practic finalizarea procedurii de integrare a PACT în PNL.

De asemenea, am prevăzut pe ordinea de zi alegerea unui prim-vicepreşedinte al partidului, prim-vicepreşedintele politic din cadrul structurii de conducere a PNL, şi în mod evident, vom avea un punct distinct privitor la alegerile prezidenţiale şi demararea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, campanie care va începe cu campania de strângere de semnături pentru candidatura preşedintelui Klaus Iohannis", a declarat Orban.

Amintim că funcţia de prim-vicepreşedinte pe strategii politice a fost vacantată anul trecut după demisia primarului Ilie Bolojan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne