Actriţa Gwyneth Paltrow, ofensată că a fost comparată cu alte actriţe - oameni de afaceri de succes

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow (Facebook)

Celebra actriţă Gwyneth Paltrow, fondatoarea Goop, a fost ofensată când un reporter a comparat-o cu actriţele Reese Witherspoon, Jessica Alba şi Blake Lively (care au, de asemenea, branduri de succes în lumea afacerilor), etichetând comparaţia ca fiind "uşor misogină".

Reporterul a explicat de ce a comparat-o pe câştigătoarea premiului Oscar cu cele trei actriţe: Sunt toate de sex feminin, sunt toate actriţe şi şi-au lansat propria afacere de succes. Dar, Paltrow susţine că nu ar trebui să fie comparate, întrucât afacerile lor sunt foarte "diferite". Reese Witherspoon deţine propria companie de producţie de succes, a fondat, de asemenea, site-ul Draper James, prin intermediul căruia vinde îmbrăcăminte şi unele produse originale.

Jessica Alba este co-fondator al The Honest Company, care produce produse organice şi ecologice pentru copii. Alba a fost recent desemnată de Forbes ca fiind cea mai bogată femeie din America care şi-a făcut propria afacere. Iar Blake Lively are firma Preserve, care livreazeă haine făcute de "artizani" din SUA.

Deşi Paltrow, în vârstă de 42 de ani, recunoaşte că fiecare dintre aceste actriţe a repurtat un mare succes în afaceri, a vrut să sublinieze faptul că există diferenţe între companiile lor, astfel încât acestea nu pot fi comparate.

"Sunt fascinată că mass-media, în special, este atât de atrasă de femeile investitori care fac ceva în afara profesiei lor", a spus Paltrow. "Jessica [Alba], în special, este prietena mea, iar afacerile noastre sunt fundamental diferite. Reese s-a lansat într-o afacere similiară, dar ea vinde produsele cu amănuntul. Oamenii au tendinţa să ne pună în aceeaşi categorie ca să scrie o poveste bună, dar eu sunt puţin ofensată de acest tip de generalizare cum s-a întâmplat cu mine şi Jessica, Reese şi Blake. "

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.