Actriţa Candice Bergen publică al doilea volum de memorii "A Romance Fine"

Candice Bergen
Candice Bergen (Facebook)

Actriţa americană Candice Bergen publică cel de-al doilea volum de memorii "A Romance Fine", după trei decenii de la prima carte "Knock Wood". Noile capitole din "A Romance Fine" oferă o viziune pătrunzătoare, fermecătoare şi amuzantă asupra ultimilor ani, precum şi a căsniciei ei cu regizorul francez Louis Malle.

Candice Bergen se focusează în carte şi asupra maternităţii - Bergen a născut-o pe fiica ei, Chloe, la vârstă de 39 de ani - iar succesul a venit în carieră mai târziu, odată cu serialul CBS Murphy Brown (1988 - 1998), Bergen fiind actriţa perfectă în rolul une femei de carieră amuzante, care încearcă să obţină totul.

Actriţa nu înveleşte în poleială părţile mai întunecate ale vieţii ei. Aceasta scrie în detaliu despre pierderea soţului său, Louis Malle, bolnav de cancer, şi apoi despre faptul că şi-a găsit din nou dragostea şi s-a căsătorit cu dezvoltatorul imobiliar Marshall Rose din New York în anul 2000. În carte scrie despre bucuriile şi capriciile pe care i le-a oferit fiica sa, Chloe, care acum este editorul social la Vogue, şi despre faptul că a suferit un accident vascular cerebral în 2006.

Într-un interviu cu LA Times, Bergen dezvăluie cât de greu i-a fost să accepte anumite lucruri din viaţa ei şi de ce a durat atât de mult până să scrie a doua carte: "Nu am vrut să înfăţişez o mulţime de lucruri despre soţul meu. Ştiam că ar fi foarte dureros pentru mine să retrăiesc acele momente. De asemenea, consider că orice fel de memoriu este doar un volum de narcisism. Am considerat că dacă am de gând să scriu un alt memoriu, cred că singurul antidot la narcisism este să fii cât se poate de sincer."

Celebra Candice Bergen a câştigat cinci premii Emmy şi două Globuri de Aur pentru cea mai bună actriţă într-o comedie TV. Ea a fost nominalizată la Oscar.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură