Accident de avion lângă Moscova, 71 de persoane ucise

Aeroportul internaţional Domodedovo din Moscova, Rusia.
Aeroportul internaţional Domodedovo din Moscova, Rusia. (Captură Foto)

Un avion operat de compania rusă Saratov Airlines s-a prăbuşit duminică, în apropiere de Moscova, ucigând toate cele 71 de persoane aflate la bord, au anunţat agenţiile de ştiri.

La bordul avionului, care a dispărut de pe radare la mai puţin de 10 minute de la decolarea de pe aeroportul Domodedovo din Moscova, se aflau 65 de pasageri şi şase membri ai echipajului, a raportat TASS.

Avionul - un Antonov AN-148 - se deplasa spre oraşul rus Orsk din regiunea Orenburg, care se învecinează cu Kazahstanul.

Postul rusesc de stat Rossiya-24 a arătat imagini ale fragmentelor avionului într-un câmp acoperit de zăpadă.

"Au fost descoperite resturile, nu există supravieţuitori", a declarat o sursă citată de TASS.

Nu a fost imediat clar ce a provocat prăbuşirea. Ministerul rus al Transporturilor a luat în considerare diverse motive posibile, inclusiv condiţiile meteorologice şi erorile de pilotaj, a raportat Interfax.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe