Accident cu victime la Snagov. Un mort şi cinci răniţi după ciocnirea a două ambarcaţiuni la Snagov

(photos.com)

Două ambarcaţiuni s-au ciocnit în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Lacul Snagov, accidentul soldându-se cu un deces şi cinci răniţi.

Trupul neînsufleţit al persoanei decedate în urma accidentului - un bărbat de aproximativ 60 de ani - a fost adus pe mal de scafandri, după mai multe ore de căutări.

Potrivit adevărul.ro, medicii au încercat, timp de 20 de minute, să-l resusciteze pe bărbatul în vârstă de 60 de ani, însă fără rezultat, acesta fiind declarat decedat. Bărbatul decedat a fost găsit la 40 de metri distanţă de locul unde s-au ciocnit ambarcaţiunile.

Pompierii ISU Bucureşti au fost sesizaţi în legătură cu accidentul, duminică, la ora 00.30. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, la bordul celor două ambarcaţiuni implicate în accident se aflau 11 persoane.

Dintre acestea, patru au fost transportate la spital.

"În urma impactului au rezultat cinci victime, una în stare bună a refuzat transportul, celelalte patru victime au fost transportate de echipajele SMURD la spital. Două la Spitalul Elias, o femeie şi un bărbat cu traumatisme cranio-cerebrale minore şi fracturi deschise de membre inferioare, şi alte două victime la Spitalul Floreasca, una din victime fiind în stare gravă în comă, cu traumatism cranio-facial grav, traumatism abdominal grav şi cealaltă victimă cu un traumatism cranio-cerebral minor. Au mai existat informaţii că în barcă ar mai fi fost prezentă o persoană, vorbim despre o şasea victimă care ar fi sărit din barcă înaintea impactului şi care este căutată de scafandri”, a declarat Bogdan Opriţa, coordonator SMURD.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.