"Absolut mizerabile materialele!" - PSD, ofensivă online în care susţine că Simona Halep a fost huiduită, nu Firea

PSD sare în apărarea primarului Gabriela Firea, care a fost huiduită pe Arena Naţională de mulţi dintre cei peste 20.000 de români veniţi să o felicite pe Simona Halep pentru cucerirea trofeului de la Roland Garros, iar modul în care o face a stârnit un val de indignare în spaţiul public.
Gabriela Firea
Gabriela Firea (captură)

"Adevărul din spatele propagandei. Români, nu vă lăsaţi manipulaţi!", este mesajul postat pe Facebook de filialele PSD din ţară, alături de o poză din care reiese că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Naţională, nu primarul general al Capitalei Gabriela Firea.

foto
foto (PSD)

Postările au provocat, după cum era de aşteptat, un val de indignare în rândul opiniei publice.

De altfel, inclusiv multe dintre marile publicaţii internaţionale - de la Washington Post şi la New York Times la Daily Mail, ABC News sau The Telegraph - au relatat că Simona Halep a fost aplaudată, în timp ce Firea a fost huiduită pe Arena Naţională, după cum se vede foarte clar şi din filmările incidentului. Detalii aici.

Fostul premier Victor Ponta susţine că "mizeria" a fost postată de la Sediul Central al PSD pe conturile organizaţiilor locale.

"Oamenii nu ştiu (aşa cum ştiu eu) că aceste materiale mincinoase, manipulatoare şi absolut mizerabile sunt gândite şi postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamţ (numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit "şobolan" că nu trebuie jigniţi şobolanii şi ascultă doar de "Dom Preşedinte")! Pentru aceste minciuni oribile despre Simona Halep vor fi înjuraţi şi sancţionaţi pe nedrept membrii PSD", a declarat Ponta.

Pentru mai multe detalii despre incidentul de pe Arena Naţioanlă intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne