A apărut înregistrarea: Un candidat a primit şefia Poliţiei Judeţene, deşi a ratat toate răspunsurile la concurs

Candidat la un concurs pentru funcţia de şef de poliţie judeţeană.
Candidat la un concurs pentru funcţia de şef de poliţie judeţeană. (Screenshot Youtube)

Avocatul Vlad Gheorghe, de la USR, s-a arătat revoltat vineri, pe pagina sa de Facebook, de corupţia din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Mai exact, este vorba despre un material video publicat de Sindicatul ProLex de la un concurs pentru funcţia de şef de poliţie judeţeană, în care se poate vedea că, deşi unul dintre candidaţi greşeşte răspunsul la toate întrebările, tot el este cel care va primi postul.

În acest context, liderul USR punctează faptul că astfel de situaţii sunt în realitate cele care duc la nenorociri precum cea din Caracal, când sunt promovate „pile” în sistem „ până la portar şi omul de la curăţenie”.

„CORUPŢIE FILMATĂ LA M.A.I.

Sindicatul ProLex a publicat înregistrarea unui concurs pentru şef de poliţie judeţeană.
Unul dintre candidaţi ratează toate răspunsurile dar tot el primeşte postul!

CORUPŢIA INCOMPETENŢA = CAZUL CARACAL

Înregistrarea documentează un caz clasic de corupţie: evaluatorii au constatat nereal că respectivul a răspuns corect. Fapta e de competenţa DNA şi trebuie să devină dosar penal.

Povestea scrisă de sindicalişti arată cangrena sistemului: candidatul care nu e în graţiile şefilor se hărţuieşte ca să nu intre în concurs. Dacă totuşi intră, e depunctat mincinos de comisie.
Totul ca să iasă "cine trebuie".

Asta e explicaţia nenorocirii de la Caracal!
Pentru că şefii ăştia perpetuează sistemul până la portar şi omul de la curăţenie.
Şi promovează "pile" atât de jalnice că nici dacă suna Alexandra din faţa Poliţiei Caracal nu o găseau.

#coruptiaucide#MAI#infractori?”, a scris Vlad Gheorghe.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne