30 de minute pentru România! Corupţia Ucide le propune românilor un eveniment pentru ţară

Eveniment Corupţia Ucide
Eveniment Corupţia Ucide (Facebook)

Comunitatea Corupţia Ucide anunţă un nou eveniment în Piaţa Victoriei, epicentru al protestelor #rezist unde, reamintim, de trei zile, de când cu mitingul diasporei, au loc proteste de foarte mare amploare. Mai exact, Corupţia Ucide le propune celor care vor fi prezenţi în Victoriei să creeze "un spaţiu" de 30 de minute pentru România. În cele 30 de minute, participanţii ar urma să cânte imnul, să aprindă luminile telefoanelor mobile şi să aibă conversaţii "constructive" pentru ţară.

Acelaşi lucru îl pot face şi cei care protestează în alte oraşe ale ţării, reprezentanţii comunităţii.

"Cei care o să fiţi în Piaţa Victoriei sau în alte locuri din România diseară, vă invităm să creăm un spaţiu de 30 de minute pentru România.

20:55 - 21:00 - 5 minute de linişte. Putem folosi acest timp şi ca să recitim imnul în timpul ăsta, se aude mult mai bine când multe persoane ştiu mai multe strofe.  width=

21:00 - 21:05 - Imnul României+ luminiţe

21:05 - 21:25 - Ne aşezăm în grupuri alături de familie, prieteni sau persoane pe care tocmai le-am cunoscut acum şi avem în acelaşi timp conversaţii constructive pentru România.

După conversaţiile voastre fă o postare (video, text, live etc.) cu hashtag-ul #pentruromania, scrie Corupţia Ucide, pe pagina evenimentului.

Reamintim că în Piaţa Victoriei se protestează seară de seară de la adoptarea OUG 13 şi până în prezent. Protestele au recăpătat o amploare extraodinară după ce diasporenii s-au mobilizat şi au venit vineri lângă Guvern la un miting ce se dorea a fi paşnic. Lucrurile au degenerat însă în haos şi violenţă, jandarmii spulberând efectiv mulţimea la ora 23, sub pretextul ripostei la adresa unor ultraşi. Însă, chiar şi înainte ca ultraşii să se manifeste, jandarmii dăduseră cu gaze lacrimogene în populaţia paşnică în repetate rânduri iar noaptea, violenţa a ajuns la apogeu, sute de oameni având nevoie de îngrijiri medicale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne