15 martie, ziua grevei naţionale. PSD vine cu un anunţ...

Razvan Cuc(Ministrul Transporturilor),
Razvan Cuc(Ministrul Transporturilor), (Florin Chirila/Epoch Times)

PSD anunţă, vineri, zi când numeroase firme, primării, consilii judeţene şi, evident, cetăţeni vor intra în grevă pe motiv de lipsă de autostrăzi, că autostrada Moldovei începe astăzi. În realitate, anunţul se referă la centura Bacăului, în lungime de 31 km din care 16 km se suprapun pe Autostrada A7.

Potrivit HotNews, proiectul centurii ocolitoare a Bacăului este unul pe care autorităţile se chinuie să-l pornească încă din 2007, iar lucrările au început de o săptămână, nu azi, în ziua protestului #şî eu, aşa cum transmite PSD-ul.

Redăm postarea PSD:

"Autostrada Moldovei începe azi!

Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de 144 de milioane de euro, cu finanţare asigurată.

Ministrul Transporturilor, domnul Răzvan Cuc, va fi astăzi prezent începând cu ora 12:30 la începerea lucrărilor pe şantier", transmite PSD, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Anunţul vine în condiţiile în care la apelul lui Ştefan Mandachi - afaceristul care a construit din banii săi primul metru de autostradă din Moldova - numeroase firme, personalităţi, ba chiar şi primării vor intra în grevă de 15 minute la ora 15.00.

Tot la ora 15.00, cel de la care a pornit ideea protestului prin grevă va inaugura în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, acel prim metru de autostradă pe care l-a dăruit Moldovei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne