Simona Halep, optimistă. Mesajul transmis după primul meci oficial de la suspendare

Simona Halep
Simona Halep (Instagram)

Tenismena Simona Halep, învinsă de spaniola Paula Badosa cu 1-6, 6-4, 6-3, marţi, în primul meci oficial după o absenţă de un an şi jumătate, le-a transmis fanilor un mesaj plin de optimism în ciuda rezultatului obţinut.

“Ziua de azi mereu se va simţi ca o victorie”, a scris Halep pe Instagram, după meciul din prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 8.770.480 de dolari.

Halep a cedat în faţa Paulei Badosa după aproape două ore de joc (1 h 58 min), având o evoluţie promiţătoare, în ciuda absenţei sale îndelungate, relatează Ziare.com.

Sportiva noastră a încheiat meciul cu 5 aşi şi cu nu mai puţin de 10 duble greşeli, în timp ce Badosa a avut 5 aşi şi 6 duble greşeli. Jucătoarea spaniolă a fost net superioară la capitolul winners (mingi direct câştigătoare), cu 35-18, dar a avut şi mai multe erori neforţate, 53-39.

Potrivit sursei citate, Halep, care începe de la zero în clasamentul WTA, a mai jucat de două ori cu Badosa (80 WTA), câştigând cele două confruntări, ambele în 2022. Românca s-a impus în turul al doilea la Madrid, cu 6-3, 6-1, în primul meci, iar apoi a câştigat la Wimbledon, în optimi, cu 6-1, 6-2.

Halep a putut juca la Miami în urma unui wild card primit de la organizatori şi va primi un cec de 23.250 de dolari şi 10 puncte WTA, datorita cărora va figura în clasamentul WTA publicat în data de 1 aprilie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport