Ana Birchall şi-a dat demisia de la Nuclearelectrica

Ana Birchall
Ana Birchall (Ana Birchall)

Ana Birchall, fostul ministru al Justiţie înlăturată din funcţie de Viorica Dăncilă, îşi anunţă plecarea de la Nuclearelectrica, unde a ocupat funcţia de reprezentant special pentru proiecte strategice şi relaţii internaţionale.

"Colaborarea mea cu Nuclearelectrica a ajuns la sfârşit prin demisia mea din postul, nepolitic, ocupat prin concurs.
Onorată şi mândră că, în toată această perioadă, am cunoscut oameni excepţionali şi profesionişti din “familia nucleariştilor” având, astfel, posibilitatea să le cunosc, şi din interior, munca, seriozitatea, responsabilitatea şi profesionalismul!

Tuturor vă mulţumesc foarte mult pentru colaborare. Mulţumesc, în mod special, atât colaboratorilor mei cât şi celor cu care am colaborat mai strâns. Vă doresc tuturor tot ce este mai bun şi mai frumos pentru dumneavoastră şi persoanelor dragi dumneavoastră.

Vă asigur că oriunde voi fi, aşa cum am făcut încă din 2017 sau în 2019 (când, în calitate de ministru al justiţiei, am găsit soluţia legală care a dus la deblocarea şi ulterior la avansarea construirii Unităţilor 3 şi 4 de la Cernavodă, fără ca statul român să plătească un leu despăgubire, soluţie cu care, ulterior, s-au lăudat unii şi alţii, deşi contribuţia lor la găsirea acestei soluţii a fost zero), în conformitate cu legea şi interesele României, voi continua să promovez şi să susţin proiectele energetice care contribuie la securitatea energetică a României.

Sper că profesionalismul, expertiza şi bogăţia resursei umane care există, din belşug, în SNN să fie puse în valoare şi să fie folosite la adevăratul potenţial, contribuind astfel la realizarea proiectelor care pot asigura independenţa energetică a României, oferind românilor o energie mai ieftină şi mai curată.", scrie, pe Facebook, Birchall.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne